Inom projektledning driver vi olika typer av projekt inom industrin. Det kan vara alltifrån små till stora projekt och vi kan dessutom gå in under vissa specifika faser. Projektledning är en bred tjänst som vi gärna skräddarsyr utifrån era önskemål och behov.

Våra projektledare har mycket goda ekonomiska kunskaper. Dessutom har vi en hög teknisk kompetens och jobbar med dokumentation i olika databaser. Vi underhåller strukturer och tar projektet från start till klart.

Så fungerar det
Vad behöver du?
Projektledning

Projektledning inom industrin

Våra projektledare driver, utvecklar och effektiviserar projekt inom industrin. Det kan handla om att driva ett projekt för industrialisering eller att leda och styra projektgrupper i olika team. Vi tycker om att jobba nära våra kunder, men samtidigt är vi självständiga och tar egna initiativ. Många projekt sker tillsammans med andra leverantörer och genom strukturerad problemlösning.

Montageledning

Hur jobbar vi med montageledning?

Vi kan driva ett projekt från förstudie till driftsättning och montage av en anläggning. Delar som kan ingå är:

  • Planering inför montagestart.
  • Montagekontroll via utcheckning.
  • Montageledning av montörer.
  • Delaktighet i arbetsmiljöplanering.
  • Ansvar för dokumentation.
  • Uppföljning av projektets ekonomi.
  • Intrimning och driftsättning.
  • Utbildning av medarbetarna.
Byggledning

Byggledning på byggarbetsplatser

Våra byggledare driver, utvecklar och effektiviserar projekt inom byggbranschen. Det kan handla om att driva ett projekt eller att leda och styra projektgrupper i olika team. Vi tycker om att jobba nära våra kunder, men vi är också självständiga och tar egna initiativ. Många projekt sker tillsammans med andra leverantörer och genom en väldigt strukturerad problemlösning.

Projektkoordinering

Projektkoordinering handlar om att ligga steget före

Inom projektkoordinering är fokus på att driva projekt framåt. Många gånger kan det vara flera uppgifter som drivs parallellt inom ett projekt. Därför är vi både drivande, nyfikna och flexibla. Det handlar om att komma från start till klart men också att ligga steget före.

Kontaktperson
Lena Jonsson
Ägare/Marknad
Så tänker vi kring hållbarhet
Hållbarhet och miljöfokus
Utvalda referenser inom Projektledning
Trafikverket, Västerås
Goda resultat gav fortsatt förtroende