I november började Per-Åke Holm som interim HSE-chef för Växjö Energi. Bolaget har under en tid varit utan HSE-chef och Per-Åke går nu in och tar tag i det arbete som legat på is.

Per-Åker har precis avslutat ett liknande uppdrag i Skåne med lyckat resultat och blev därefter tillfrågad att hoppa på uppdraget för Växjö Energi. Under hösten har Växjö Energi saknat en HSE-chef i projektet och därför blir hans första uppgift att möta upp giltiga myndighetskrav. Därefter kan han bygga vidare på HSE-arbetet. Per-Åke har kommit på plats, börjat introducerat sig själv och redan hunnit prata med flera medarbetare.

– Mitt sätt att jobba är att jag ser hela människan, hela vägen. För vissa kanske det bli en nyhet att jag dyker upp och pratar med de som jobbar, för att stämma av hur vi på Wermkon sköter våra uppgifter. Jag är en väldig enkel och prestigelös människa och jag vill att man ska veta att jag är tillgänglig för alla. Jag vill vara en operativ chef.

Med sin tidigare erfarenhet inom processindustrin och ett gediget arbete med skydd, säkerhet och miljö, kommer Per-Åke vara en stor tillgång i projektet. Han kommer finnas ute i verksamheten för att få ihop alla affärsområdena så att alla ser lika på HSE-frågorna.

– Det känns bra att vara på plats och känslan är redan nu att vi kommer kunna göra ett utmärkt jobb tillsammans. Nu är det fullt fokus på att göra ett bra jobb för Växjö Energi, säger Per-Åke.

Läs mer om projektet här!