En bil som åker in på en arbetsplats tillsammans med en vakt

 


Vill du förhindra att obehörig personal tillträder site? Är du i behov av någon som dirigerar trafik, övervakar slutna utrymmen eller är beredd att påbörja räddning eller HLR? Då kan någon av våra security-tjänster vara just det du och din verksamhet är i behov av! 

Wermkon Security är en del av Wermkon där vi erbjuder vakter inom säkerhetsområdet. Våra resurser verkar inom samma områden som våra HSE-konsulter; infrastruktur, papper/massa, raffinaderi, energi och batteriproduktion samt som supportfunktion till HSE-specialister och projektledare. Vi är en stabil samarbetspartner som finns till hands för era behov.

Vi erbjuder följande vakttjänster:

  • Trafikvakter
  • HSE-vakter
  • Luckvakter
  • Brandvakter
  • Grindvakter
Kontakt
Johan Bengtsson
Företagschef - WermKon Security

Kompetenta och välutbildade vakter

Vårt team består av lösningsfokuserade vakter som är lokalt stationerade och finns tillgängliga för er på kort varsel. För att hitta rätt person till rätt plats, rekryterar vi alltid våra vakter genom referens. Alla våra vakter har utbildning inom första hjälpen, HLR, brandbekämpning samt genomgår specialistutbildning inom respektive tjänstegren efter anställning.

Vi garanterar er engagerade medarbetare

Vi är säkra på att nöjda medarbetare också är engagerade medarbetare, som tar väl hand om våra kunder. Därför tillhandahåller vi alltid bra förmåner, förutsättningar och ersättningar till alla våra medarbetare.
WermKon HSE
Är du även intresserad av vårt erbjudande inom HSE?
Kontakta oss
Kontakta oss för att få reda på mer om WermKon Security
Jobba hos oss
Läs om hur det är att arbeta på WermKon

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakta oss - Stor variant
Nyhetsbrev
GDPR