Vi välkomnar ny VD, Fredrik Landén, till WermKon. Fredrik kommer närmast från SAAB där han haft ett antal olika ledande funktioner över olika affärsområden. Fredrik har lång erfarenhet av projekt, ledning och affärsutveckling. Fredrik kommer ursprungligen från Grebbestad, är uppvuxen i Örebro men är nu bosatt i Karlstad sedan några år.
Vill du veta mer om hans planer framöver eller är intresserad av ett samarbete med oss ring honom på 073-087 36 80 eller mejla till fredrik@wermkon.se

WermKon och Lena Jonsson årets Gasellvinnare i Värmland.

Under gårdagen (7/11) tog WermKon emot utmärkelsen årets Gasellföretag i Värmland – något som vi är oerhört stolta och glada över. Nedan kan ni läsa ett utdrag från dagens mittuppslag i DI. För att läsa hela artikeln följer ni länken.

Efterfrågan växte, inte minst genom uppdrag inom det som brukar kallas HSE: hälsa, säkerhet och miljö. Lena Jonsson insåg att detta var ett framtidsben att satsa på, och hon fick rätt.

”Vi står på tre ben när det gäller arbetsmiljö. Vi jobbar inom processer, och så vill vi lägga våra processer i en digital värld. Det tredje benet är att vi är på plats. Vi är med och skapar rutiner, gör ­riskanalyser, utför skyddsronder, och så är vi på plats och ser till att detta efterföljs. Allt för att skapa en trygghet för kunden.”

”Det handlar inte om att vara polis utan om att hjälpa till. Vi är ett team med de som jobbar.”

http://www.di.se/nyheter/varmlands-gasellvinnare-spanar-fram-bra-arbetsmiljo-for-industrin/

 

Välkomna till vårt nya kontor

Numera hittar ni oss på Körkarlsvägen 8 A, Karlstad. Här får ni alltid en god kopp kaffe och ett trevligt bemötande. Varmt välkomna!

Lena Jonsson, VD, ägare och grundare till WermKon, är nominerad till Årets Företagare i Karlstad och med till sista omgången där juryn skall utse vinnaren bland de tre företagare som gått till final! Spänningen är olidlig!

Vi önskar alla kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt År! 2018 har varit ett fantastiskt år med ett flertal större nya kunder och flera nya medarbetare i vårt team.

Vi ser fram emot ett spännande 2019 med förhoppning om fortsatt förtroende och givande samarbeten.

Våra tjänster
Våra tjänster
Vill du veta mer? Hör av dig
Kontakta oss
Några av våra uppdrag
Referenser
Dags för ett nytt jobb?
Jobba hos oss