Vi lever i märkliga tider och vi på WermKon vill hälsa alla er där ute att vara rädda om er och era nära och kära. Håll avstånd, var hemma om ni kan, tänk på dem i riskgrupper och ta ansvar.

Vi på WermKon för en nära dialog med våra kunder och fattar löpande beslut för hur vi kan anpassa oss och arbetsplatserna för att minska alla risker och skapa en trygg och säker arbetsmiljö. Det är detta vi är proffs på även om förutsättningarna nu är helt nya även för oss.

WermKon verkar mestadels utomhus på större byggen eller inomhus på större ytor där vi känner att risken för smittospridning är mindre. Vi jobbar hemifrån i de fall vi kan och håller våra möten på distans vilket vi tycker fungerar bra. Vi undviker att resa om det inte är nödvändigt.

Vi gör dagligen avvägningar hur vi hanterar situation för situation och hoppas att vi snart ser slutet på detta och kan återgå till det normala. Under tiden försöker vi njuta av vårljuset och solen!

Vi uppmanar alla att följa myndigheternas riktlinjer och de kan man läsa om här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/

/Alla vi på WermKon

WermKon och Lena Jonsson årets Gasellvinnare i Värmland.

Under gårdagen (7/11) tog WermKon emot utmärkelsen årets Gasellföretag i Värmland – något som vi är oerhört stolta och glada över. Nedan kan ni läsa ett utdrag från dagens mittuppslag i DI. För att läsa hela artikeln följer ni länken.

Efterfrågan växte, inte minst genom uppdrag inom det som brukar kallas HSE: hälsa, säkerhet och miljö. Lena Jonsson insåg att detta var ett framtidsben att satsa på, och hon fick rätt.

”Vi står på tre ben när det gäller arbetsmiljö. Vi jobbar inom processer, och så vill vi lägga våra processer i en digital värld. Det tredje benet är att vi är på plats. Vi är med och skapar rutiner, gör ­riskanalyser, utför skyddsronder, och så är vi på plats och ser till att detta efterföljs. Allt för att skapa en trygghet för kunden.”

”Det handlar inte om att vara polis utan om att hjälpa till. Vi är ett team med de som jobbar.”

http://www.di.se/nyheter/varmlands-gasellvinnare-spanar-fram-bra-arbetsmiljo-for-industrin/

 

Välkomna till vårt nya kontor

Numera hittar ni oss på Körkarlsvägen 8 A, Karlstad. Här får ni alltid en god kopp kaffe och ett trevligt bemötande. Varmt välkomna!

Lena Jonsson, VD, ägare och grundare till WermKon, är nominerad till Årets Företagare i Karlstad och med till sista omgången där juryn skall utse vinnaren bland de tre företagare som gått till final! Spänningen är olidlig!

Vi önskar alla kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt År! 2018 har varit ett fantastiskt år med ett flertal större nya kunder och flera nya medarbetare i vårt team.

Vi ser fram emot ett spännande 2019 med förhoppning om fortsatt förtroende och givande samarbeten.

Våra tjänster
Våra tjänster
Vill du veta mer? Hör av dig
Kontakta oss
Några av våra uppdrag
Referenser
Dags för ett nytt jobb?
Jobba hos oss